YOU`RE HERE TO BE MY BEST ONE

 

WEIT



WHAT DO I KNOW



En jäkligt lugn dag idag, jag (Malin) har bara hängt med släkten. Imorgon blir det att åka till karlns ställe och har lite sommar. Det är så gudomligt j*kla skönt att vara ledig litegrann. så jag tänker fortsätta med det resten av helgen. Jag tycker synd om alex som får jobba hela tiden , hör du det? Jag tycker synd om dig!! höhö

Nu chillar jag över till syster och glor film. ADIOS!

I LOVE THAT YOU LOVE ME

 

WEHEARTIT


WE ARE HERE FOR YOU

Hej på er allihopa!
nu flyttar vi ihop på ny bloggadress ;) Här har ni oss Alexandra & Malin , unga, galna, driftiga, you name it. För tllfället hittar du oss på norrlandskusten. Men an vet aldrig.

JUSTBYUS.BLOGG.SE !!

Sätt namnet på huvudet!

OLD ENOUGH TO KNOW BETTER, YOUNG ENOUGH TO DON`T GIVE A FUCK

Jag skulle ju inte shoppa något mer den här månaden. ah jag ska aldrig lova något sånt igen.

Jaja vart en mysig shopping runda idag och resulterade i det här och lite annat smått och gott. Färgen gör sig inte riktigt rättvis på bilderna, den blåa klänningen är hur fin som helst. ser lite tråkig ut på bilden.

Och mina nya skrillor har komit! wonderfull, håller ett par svarta rydell i mina händer och lädret luktar underbart hähä. fint som snus. Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och ta longboarden till träningen. får se om kameran får följa med.

 

Pic1: tiger tröja gina 149kr, marin tröja gina 49kr  Pic2: Blå sidenklänning bikbok 399kr, beige tröj/klänning 149kr HM.  Pic3 Leggings JC 249kr, Bikini från BIKBOK, minns inte priset.

 

CIAO!


I KNOW YOU LOVE ME

Hej HOMIES!

GAH är så sjukt jäkla tok less på att jobba, känns som att jag inte gör annat. men efter imorgon får jag helg, söndag måndag, tjiho. Har suttit och kollat på leverantörer nu, är så trött så att det känns som att huvudet snurrar 200 vara i minuten. heelt insane.

såhär får jag absolut inte säga men när man sitter och kollar på höstens lookbooks så vill man liite(men bara liiite) att hösten ska komma. fast nja det får nog vänta några månader till helst egentligen.

Nej my loves nu ska jag hoppa i sängen så att jag orkar upp och jobba imorgon(kul jul).

 

vi höörs!


MY LOVE

åh hej gullungar!

Jag har blivit med canon. And yes i love it. Min nya canon g11 har anlänt idag woho.

Jag ville ha en bra digitalkamera, och en systemkamera känns aldeles för invecklat för mig, så en Canon blev det. Jag var rastlös natten mot tisdag och redan idag på morgonen så kunnde jag hämta ut den, det kallar jag service.

Mitt internet har fuckat upp sig igen så nu sitter jag med intenet delning på iphonen. inte snabbaste men det funkar. grattis halebop!

Nej nu doppar jag i säng undomar, jobb som väntar i morgon- JAG VILL HA SEMESTER!

 

 

PIC 1:FUCKED UP PIC 2: MY VIEW PIC 3:JUST ME


HARD WORK, WELL DONE, MONEY SOLD

Hej raringar!

skämms på mig, jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera er nu om vad som händer. Som om ni bryr er. men kul att se att det fortfarande trillar in nån intresserad jäkel här och var. Just nu är det bara sova,äta,jobba,äta,sova, skita som gäller.

Har haft en ledig förmiddag nu och sovit till 1!! till ETT! helt galet. men det behövdes tydligen. Ska göra lite beställningar innan jag åker till jobbet om en timme. Har fått mitt buisness card nu också farligt farligt. men jag måste bara känna på det. Awwwsåmm!


OH MY I FUCKING LOVE YOU


PINK PINK PINK


Hela veckan har det varit sommar här i norrland och tro mig jag har njutit. Jag har tagit vara på varenda sommadag. i love it!

Nu är det regn och jag är stuckt på en massa serier, jag kan inte släppa alls. Det är beroende framkallande när man kan se en massa avsnitt i rad. Nu ska jag plocka upp alla kassar från shoppingrundan tidigare idag. Tänkte ju köpa med mig grejer till solresan.

 

YES!


IT`S MY BIRTHDAY

Idag har jag en alldeles under bar dag. Idag fyller jag nämligen 22 bast, halleluja moment.

Vaknade upp i morse av att mamma, syster och Max kom och väcte mig hemma hos mig med räkmackor, färskpressad apelsin juice, choklad och presenter. Hur underbart? Fick mig en väska, en bikini, najsa brills och en utomlandsresa(!).  Sen har dagen fortsatt, Har vart på salongen och syrran har fixat klorna på mig. Vart och lunchat med la sambo. Tyvär blir det jobb idag, men det struntar jag i. För jag ska fira ändå.

 

 

GRATTIS TILL MIG!!!


I NEED A DOLLAR

Men hello babes!

Idag äre fan en bra dag. Solen skiner utanför mitt fönster. Jag är nytränad och mår allmänt bra idag.

Ideerna bara flyger i mitt huvud, Ska strax cykla iväg till pappa så han ska hjälpa mig att gå igenom lite grejer och kolla min budget. Har även börjat rensa i min garderob, läs Dragit ut halva innehållet och har inga planer på att stoppa tillbaka det idag.

 

GISSA VEM SOM FYLLER ÅR IMORGON!? Grattis till migo!

 

Kärlek!

 

Nytränad och fit fot fight


FASHION FOR SPRING


Har träffat min revisor idag och gått igenom deklarationen för första gången. Spännande.

NÄR LIVET LER MOT DIG

Hela livet ler mot mig idag. Idag är det min dag helt enkelt.

Startade morgonen med möte på banken gällande företaget. Allt är inte spikat ännu, men det känndes så himla bra. sådär (det här fixar jag bättre än alla andra idag), en sånn känsla. När jag kommer ut från banken ler solen mot mig och jag känner värmen ända ner i tårna. Det ringer i telefonen, Det är min  käre mor som så fint påpekar att jag fyller år snart, hon är snäll nog att meddela vad min present kommer att bli. En utomlandsresa!! Men halleluja morsan du är fan bäst och värd all kärlek i världen.

Jag kommer hem till en underbar lagomt mysig man och kollar ner i brevlådan, nämen däri ligger tidningen EXTRA med mig och mina lagkamrater i mittupslaget, jag drar över mig lite skam när jag ser bilderna, men vad tusan gör det? vi är grymma, brudar!

 

Jag har haft en helt underbar helg i fjällen, med alla perfekta ingridienser för en perfekt fjällvistelse.

 

Strålande sol, solbränna, några jinx, en skopa fest två skopor efterfester, härliga dagar i backen, Barburgare, Hotellfrokust och en famn underbara människor. Kunde inte bli godare.

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0