Sköna dagar

Hey Sweetass!

Har haft en awsome dag idag! Vi började dagen på salongen med hela laget, där vi vart fixade med bårde hår och make, vi vart riktigt snygga. Sen fortsatte vi med fotografering hela förmiddagen. kommer att bli grymt snygga bilder på sjukt grymma brudar. Sen fortsatte dagen med picnik, middag med mina favoriter och sen vidare till J för lite kvällsmys,

Nu ligger jag och gosar ner mig i soffan med datorn på magen, betar igenom lite jobbmail. och ska strax gå och sova så att jag vaknar pigg och kry till träningen imorogn.

Ibland är det fint som snus.

Har ni haft en bra kväll?


A Precius time of life

Hej lovleys!

Har varit en härlig morgon, behöver den här fredagen känner jag. var en riktig deppdag igår, ja ni vet en sån dag där allt är skit och ingenting duger, var inte ute mycket igår. Igår hade det inte spelat någon roll om jag vann en miljon jag skulle ändå inte fatta annat än att vara som en jäv*a manoderpresiv jycke som gått in i väggen.
Den här morgonen vaknade jag pigg som attan redan klockan 8, då var det bara att masa sig in i duschen och köra en helrenovering, ni vet med rakning, peeling inpackningar och hela köret. har tillochmed lyxat till det körde ett varv med taancan och färgade ögonbryn och fransar. så nu mina damer och herrar är jag i kungligt skick!

Ska fara iväg till kontoret en sväng, sen blir det träning innan jobbet. och efter det middag!

Har jag nämnt hur mycket jag älskar fredagar?


Friday im in love!

Detaljer

 

Tisdagsmys!

Har haft en riktigt mysig moprgon. sovmorgon med sällskap till klockan 9, det mina vänner var välbehövt efter sjukt stressad tid. Nu ska jag alldeles strax iväg på dagens äventyr.

 

Dagens To Do

  1. Hämta leverans till kontoret
  2. Skicka iväg klädpaket från tradera
  3. Ringa massa jobbsamtal
  4. Betala fakturor och rensa kvitton
  5. Boka tid för spa
  6. göra iordning på kontoret
  7. middag med tjejerna
  8. trääääning!

Nu är det bara jag sticker. och BTW JAG HAR FÅTT TINNITUS!!! Gratulerar mallan!


RSS 2.0